Šivanje rupčića za pasa

Danas je malo drugačiji blog. Prije svega, bit će riječ o našim kosmatim prijateljima koji nam uljepšavaju svaki dan našeg života. Jeste li ljubitelj kućnih ljubimaca? ja, znam za sebe da sam. Poznajem pasa Roxy Boston terijera koji je postao prvi model psa za Evelyn rupčiće. Čini se da je jako uzbuđena jer je u centru pažnje te pozira i privlači pažnju baš u svakoj šetnji.

Sašila sam joj pseći rupčić i izgleda jako slatko s ovim psećim modnim dodatkom. Roxy je bila jako oduševljena maramicom, pa sam odlučila napisati blog o tome kako napraviti pseći rupčić i omogućiti drugim psećim dlakama da izgledaju slatko kao Roxy.

Kako se bliži zima i Nova godina, odabrao sam pingvine blagog dresa da budu u stilu s godišnjim dobima. Inače, rupčići se mogu sašiti i od pamučne tkanine.

Stoga pripremite svoj šivaći stroj i krenimo šivati ​​ovaj jednostavan rupčić za pse koji gotovo svatko može napraviti.

ono što nam treba

  • mašina za šivanje
  • tkanina (jersey ali pamuk)

Kada imamo odabranu robu, izrežite dva potpuno ista trokuta

Dimenzije: 60 cm (duži) x 40 cm (kraći) dio

Nježno stavite licem u lice i zašijte okolo i okolo. Ostavite otvor od cca 2 cm za okretanje rupčića na desnu stranu i zatim ga zašijte ručno ili na šivaćem stroju.

Puno zabave za šivanje za pseće prijatelje.

Šal može služiti kao poklon.

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva pregledavanja. Pregledavanjem ove web stranice pristajete na korištenje kolačića.